Auton akun vaihto

Autolasipalvelu Jukka Forsell tekee auton akun vaihdot Hyvinkäällä. Hoidamme auton akun asennuksen osaavin ottein ja pitkällä kokemuksella. Pidämme huolen siitä, että pääset takaisin tien päälle mahdollisimman nopeasti.

Ota yhteyttä akun vaihdosta!

Laaja valikoima laaduk­kaita akkuja

Akku kannattaa vaihtaa uuteen ennen kuin vanha akku lakkaa toimimasta. Jos akku on päässyt tyhjentymään, auto ei enää starttaa. Vanha tai huonokuntoinen akku voi tyhjentyä latauksesta huolimatta nopeasti, jolloin sen vaihto on paikallaan. Valitsemme ajoneuvoosi sopivan akun laajasta valikoimastamme. Akut ovat ongelmajätettä, ja huolehdimme puolestasi myös käytettyjen akkujen asianmukaisesta kierrättämisestä.

  • Auton akku merkkiä Varta
  • Vartan akut autoon
  • Varta-merkkiset akut autoon

Miksi akku kannattaa vaihtaa liikkeessä?

Akun vaihto ja asennus kannattaa jättää nykyään ammattilaiselle, sillä etenkään uusissa autoissa akun vaihto ei enää ole yksinkertainen toimenpide. Haasteita ovat niin akun sijainti kuin monimutkaiset tietokonejärjestelmätkin. Akku ei välttämättä sijaitse enää konepellin alla, vaan hyvin suojatussa paikassa tai tavaratilassa. Nykyään monet autot vaativat uuden akun rekisteröinnin järjestelmään ilman virtakatkoksia. Katkennut virta voi pahimmillaan kadottaa sähköjärjestelmän tietoja, tehdä häiriöitä hälytysjärjestelmään tai sekoittaa elektronikomponenttien toiminnan. Ajoneuvon tietokonejärjestelmän uudelleen ohjelmointi merkkiliikkeessä tulee kalliiksi.

Ota yhteyttä akun vaihdosta

Hanki uusi luotettava akku autoosi!

Ota yhteyttä!