Tuuli­lasin korjaus nopeasti Hyvinkäällä

Tuliko kiven­iskemä tuulilasiin?

Suurin osa tuulilasin vaurioista on korjattavissa, jos auto tuodaan nopeasti korjattavaksi. Autolasipalvelu Jukka Forsell tekee tuulilasin korjaukset kestävin tuloksin. Tuo autosi liikkeeseemme Hyvinkäälle, niin voimme korjata särön ennen sen laajenemista ja säästyt lasinvaihdolta. Kiveniskemän korjaus on nopeampaa ja edullisempaa kuin koko tuulilasin vaihto.

Ensi­apua vaurioi­tuneelle lasille

Kun huomaat vaurion lasissa, se on hyvä korjata nopeasti. Työn onnistumisen todennäköisyys paranee, mitä pikemmin tuulilasin korjaus saadaan tehtyä.

Ensiavuksi suosittelemme vaurioituneen lasin pinnan puhdistamista ja auton lasiin tarkoitetun kirkkaan teipin asentamista, joka suojaa vauriokohtaa lialta ja kosteudelta. Väliaikainen ensiapu auttaa siihen saakka, kunnes tuot auton korjattavaksi liikkeeseemme.

0400 481 856

Vakuutusyhtiöiden hyväksymä autolasien asennus- ja korjauspiste

Halkeamat ja säröt tuuli­lasissa

Yleensä voimme korjata pienet vauriot, eli niin kutsutut tähdet ja häränsilmät. Täytämme tuulilasin särön tai halkeaman hartsilla, jonka kovetamme UV-valolla. Lopuksi hiomme ja kiillotamme korjausalueen pinnan, ja työ on valmis. Jos sinulla on tuulilasivakuutus, autolasin korjaus onnistuu ilman omavastuuta.

Suurempien vaurioiden kohdalla on tuulilasin vaihto kuitenkin suositeltavaa. Lue lisää tuulilasin vaihdosta.

Soita ja varaa aika tuulilasin korjaukseen!