Auton akun vaihto

Uusi akku autoosi

Autolasipalvelu Jukka Forsell tekee auton akun vaihdot Hyvinkäällä. Hoidamme auton akun asennuksen osaavin ottein ja pitkällä kokemuksella. Pidämme huolen siitä, että pääset takaisin tien päälle mahdollisimman nopeasti.

Laaja valikoima laaduk­kaita akkuja

Akku kannattaa vaihtaa uuteen ennen kuin vanha akku lakkaa toimimasta. Jos akku on päässyt tyhjentymään, auto ei enää starttaa. Vanha tai huonokuntoinen akku voi tyhjentyä latauksesta huolimatta nopeasti, jolloin sen vaihto on paikallaan.

Valitsemme ajoneuvoosi sopivan akun laajasta valikoimastamme. Akut ovat ongelmajätettä, ja huolehdimme puolestasi myös käytettyjen akkujen asianmukaisesta kierrättämisestä.

Soita pikimmiten ja varaa aika akun vaihtoon!

Akut Varta
0400 481 856

Miksi akku kannattaa vaihtaa liikkeessä?

Akun vaihto ja asennus kannattaa jättää nykyään ammattilaiselle, sillä etenkään uusissa autoissa akun vaihto ei enää ole yksinkertainen toimenpide. Haasteita ovat niin akun sijainti kuin monimutkaiset tietokonejärjestelmätkin. Akku ei välttämättä sijaitse enää konepellin alla, vaan hyvin suojatussa paikassa tai tavaratilassa.

Nykyään monet autot vaativat uuden akun rekisteröinnin järjestelmään ilman virtakatkoksia. Katkennut virta voi pahimmillaan kadottaa sähköjärjestelmän tietoja, tehdä häiriöitä hälytysjärjestelmään tai sekoittaa elektronikomponenttien toiminnan. Ajoneuvon tietokonejärjestelmän uudelleen ohjelmointi merkkiliikkeessä tulee kalliiksi.

varta akku Varta Silver akku AGM akku